MELISSA HORN, 11/7

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år. Hösten 2021 kunde vi se henne i Så Mycket Bättre och versionen av Cherries ”Lämna han” berörde Sverige på djupet. Tolkningen blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Under det efterföljande året gjorde Melissa närmare 60 konserter, många utsålda till sista plats. Publikens gensvar var fantastiskt och efter flera album som sålt både guld och platina, flera Grammisnomineringar och topplisteplaceringar, så är det fortfarande turnéerna som betyder allra mest för Melissa. När hon våren 2024 släpper ny musik och än en gång ger sig ut på turné, kommer det bli en serie intima konserter i vackra salonger i Sverige, Norge och Finland. Melissa Horn kommer närmare publiken som får en ännu intensivare upplevelse. Med sig har hon sitt band i form av Rikard Lidhamn på bas, Magnus Olsson på trummor, Mikael Nilzén och Claes Björklund på klaviatur/synth.

Den 11/7 har vi äran att få ha Melissa Horn hos oss på Trebo vilket vi ser så mycket fram emot!

METAL ALLSTARS, 18/7

METAL ALLSTARS 18/7 

Nu ger vi en unik chans att se dina Metal legender, från dina favoritband, uppträda på en och samma scen hos oss i Trebo. Vi lovar en garanterat grym line-up denna kväll, en kväll som kommer gå till historien som en av de bästa!


Metal Allstars utgörs alltid av delar av Sveriges rock-elit: Jona Tee : Heat Love Magnusson: Dynazty Peter London : Crash Diet Nina Söderqvist: Sweden Rock Kicken Lundqvist: The Poodles Kee Marchello: Europe

Det kommer att bjudas på oförglömliga hits från rockens största era, så glöm inte säkerhetsbältet.

E-TYPE/DABUZZ, 25/7

En helkväll i 90-talets tecken!

Ni hörde rätt, en helkväll med 90-talstema. Vad är då bättre än att ta in två veteraner, nämligen Da Buzz & E-type.

Da Buzz är en av vårt lands mest spelade artister under tidigt 2000-tal. Låtar som Alive, Do you want me och Dangerous spelas fortfarande flitigt på nationell radio. Aktuell med nytt album som släpptes 2023.

E-type började sin karriär 1991, och varit en trogen hitmaskin och släppt välkända låtar såsom ''This is the way'', ''Here i go again'', ''Russian Lullaby'', ''Paradise'', ''Life'', ''Angels crying'', ''Campione 2000'' m.m. Var senast aktuell i ''Så mycket bättre'' 2011.

MAGNUS CARLSSON & LINDA BENGTZING, 1/8

När två av Sveriges mesta schlagerstjärnor åker på gemensam turné kan publiken räkna med en fartfylld kväll fylld av hits. Senast stjärnorna uppträdde tillsammans var under årets Melodifestival där de levererade ett färgsprakande schlagermedley som hyllats av såväl Tv-publik som media både i Sverige och utomlands. Med början på Rival i Stockholm den 12 maj och fortsättning i oktober kommer Magnus Carlsson och Linda Bengtzing turnera med sin nya gemensamma show ”En jäkla massa schlager”. ”Det kommer bli en schlagerbonanza deluxe” säger Magnus och skrattar. Staplar du våra mellobidrag på varandra har du redan där 16 låtar. Vi har ju båda hits även utanför melodifestivalbubblan också så vi får vara kreativa nu när showen sätts ihop. Vi vill ju bjuda publiken på alla deras favoriter!

Magnus och Linda känner varandra väl sedan länge och det är inte första gången de är ute på turné ihop.

DOM FÖRSTA – LBSB – JACQLINE - LARZ-KRISTERZ, 8/8

FINALEN 2024, SOMMAR I TREBO

I år har vi satsat extra mycket på vår Final, sommaren 2024. Vi har inte mindre än 4 olika typer av Dansmusik på vår scen.

Något som passar ALLA!!

ALLA SKA TILL TREBO!!

Hello world

Mat & DryckMenyerBROWSE OUR GALLERY

Hello world

Kontakta oss: