STOFFE MED VÄNNER

Missa inte sommarens roligaste After-Work/Beach!

STOFFE MED VÄNNER

STOFFE med vänner, stand-up comedy i Trebo.
Komikern Christoffer Fernis från Sandviken bjuder in till humorkvällar även denna sommar.
Till Trebo och Best Western Hotell kommer några av sina bästa och roligaste komiker.

Vi kör 2 kvällar i sommar, 7 juli & 28 juli.

Köp dina biljetter i tid!STOFFE

Christoffer Fernis - Komiker

Uppträder på klubbar runt om i landet. Vinnare av Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival 2018 och har även synts på TV i nyproduktionen av Släng dig i brunnen. Vann 2022 priset Årets nykomling på Svenska Standupgalan! Christoffer har en mörk, självironisk humor som rymmer både gapskratt och obekväm tystnad.


Foto:Ulrika Campbell

THOMAS JÄRVHEDEN

THOMAS JÄRVHEDEN är den makalöst roliga (och mycket musikaliska) komikern som bjuder på stand-up blandad med roliga låtar som du inte kommer att glömma i första taget. En kväll med Thomas kan inte bli tråkig!

Dessutom ser du förutom Christoffer Fernis själv tre till av hans komiker-vänner:


LISA DAHLIN är den fruktansvärt roliga och ibland lite självgoda göteborgaren som intagit Malmö med sin tvärhärliga galenskap. När Lisa greppar mikrofonen så får man följa med på en resa i en kaotisk värld där hon bestämmer, på både gott och ont. Skratt utlovas, på allas bekostnad!


ROBIN SCHERDIN är en av Gastas nya stjärnskott. Han serverar humor på ett unikt sätt och gör ingen besviken.


STEFAN SÖDERBLOMhar sedan starten 2008 gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar som Gasta, Norra Brunn, Big Ben, Skratta med Käften, TICK, Syster & Bror samt även i USA och England.

HASSE BRONTÉN

Hasse är en av Sveriges mest anlitade ståuppkomiker, både på landets ståupklubbar och till olika företagsevent. Hasse varvar vardagliga observationer, aktuella ämnen och snabba improvisationer. Ex-polisen Hasse Brontén är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

Med sig denna kväll har han förutom Christoffer Fernis själv tre till av hans komiker-vänner:


NAGHMEH KHAMOOSH började med standup för bara några år sedan och har verkligen fått en raketkarriär. Två år i rad har hon gått till final i Grand Comedy Slam på Lunds humorfestival, med en andraplats som bästa placering. Hon syns också överallt på Stockholmsscenerna och är en favorit hos många tack vare sin uppriktiga humor och avväpnande självdistans.


ISAK WAHLBERG har kört standup runt om i landet och på de egna klubbarna C.B. Comedy och Atlantis i 7 år. Under tiden har han utvecklat en rapp och engagerande humorstil med berättelser från det egna livet blandat med mycket publikinteraktion och en och annan fräckis.


STEFAN SÖDERBLOM har sedan starten 2008 gjort flera hundra framträdanden runt om i Sverige på företag och standupklubbar som Gasta, Norra Brunn, Big Ben, Skratta med Käften, TICK, Syster & Bror samt även i USA och England.EVENT MED HUMOR!

Vad är GapSkrattet?

Gapskrattet – Stefan Söderblom erbjuder humorevent till företag, föreningar och privatpersoner.

INFORMATION - GAPSKRATTET

Stefan Söderblom, 070-264 05 21 (mobile)

Österbogatan 8, 810 22 Årsunda, Sweden